Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Obilježen Međunarodni dan starijih osoba

Udruga "ŽENA" je organiziranjem Dana otvorenih vrata obilježila Međunarodni dan starijih osoba. Manifestacija Dana otvorenih vrata je započela 01.10.2021. svečanim otvaranjem u prostorijama Udruge umirovljenika grada Knina te organiziranjem izložbe radova umirovljenica/ika koji su nastali u okviru projekta "Dodajmo životnu radost godinama".

Tijekom sljedećeg tjedna organizirat će se različite aktivnosti za umirovljenike/ice i građane gradova Knina i Drniša (radionice, turnir u balotama, izložbe i druženja). Manifestacija će završiti javnom raspravom "Koliko udruge doprinose socijalnim uključivanju umirovljenika" koja će se organizirati 11.10.2021. u Kninu.

Cilj ove manifestacije je upoznati građane i građanke Knina i Drniša s aktivnostima koje udruga "ŽENA" i Udruga umirovljenika grada Knina organiziraju u cilju socijalnog uključivanja umirovljenika u okviru ovog projekta.

Radionice se organiziraju u okviru projekta "Dodajmo životnu radost godinama" koji se sufinancira iz OPULJP 2014-2020 iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od u iznosu od 1.953.378.01 HRK, iznos sufinanciran iz ESF-a je 1.660.371,31 kuna, a iznos sufinanciran iz Državnog proračuna je 293.006,70 kuna. Cilj projekta je jačanje kapaciteta udruga koje na području ŠKŽ organiziraju aktivnosti slobodnog vremena za umirovljenike kroz razvoj programa socijalnog uključivanja umirovljenika (njih 300).

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena.drnis.woman@si.t-com.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.