Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Poziv za sudjelovanje u aktivnostima u sklopu projekta "Misli europski, djeluj lokalno"

Udruga „ŽENA“ u partnerstvu s Udrugom hrvatskih ratnih veterana „Kninska bojna“ te s Gradom Drnišom, Općinom Unešić i Općinom Kijevo provodi projekt „Misli europski, djeluj lokalno“. Cilj projekta je jačanje kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva koje djeluju u ruralnim područjima s naglaskom na zadovoljavanje lokalnih potreba u kriznim situacijama.

U okviru ovih aktivnosti planirali smo organiziranje sljedećih online edukacija:

  • Mentorski program za online poslovanje i poslovanje na daljinu (provodio bi se tijekom siječnja, veljače i ožujka 2023.)
  • Radionice o standardima za pružanje socijalnih usluga (ožujak i travanj 2023.)
  • Radionice za voditelje Klubova za zapošljavanje (ožujak i travanj 2023.)
  • Radionica executive coaching (ožujak i travanj 2023.)
  • Radionice o menadžmentu volontera (travanj i svibanj 2023.)
  • Radionice za mapiranje potreba (travanj i svibanj 2023.)
  • Trening za trenere za online poučavanje (travanj i svibanj 2023.)

Ovim putem pozivamo sve nevladine organizacije koje djeluju na području Drniša, Kijeva i Unešića da se prijave za sudjelovanje u navedenim aktivnostima.

Edukacije su besplatne, a svi sudionici će nakon završenih edukacija dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Prijavu možete poslati na elektroničku adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 31.01.2023. Iz jedne organizacije mogu sudjelovati najviše dvije osobe.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV I PRIJAVNICA 252 KB PDF

Poziv na uvodnu konferenciju projekta „Misli europski, djeluj lokalno“

Pozivamo vas na uvodnu konferenciju projekta „Misli europski, djeluj lokalno“ koja će se održati u srijedu 31.08.2022. s početkom u 12:00 sati preko aplikacije ZOOM, na OVOM LINKU.

Cilj Uvodne konferencije je predstavljanje projekta kojeg u partnerstvu provode udruga „Žena“ iz Drniša te, udruga hrvatskih ratnih veterana „Kninska bojna“ iz Knina, grad Drniš, općina Kijevo, općina Unešić. Ukupna vrijednost projekta je 421.583,01 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, OP Učinkoviti ljudski potencijali u iznosu od 358.345,56 kuna te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 63.237,45 kuna koji je ujedno i Posredničko tijelo razine I. Posredničko tijelo razine II je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Planirano trajanje projekta je 12 mjeseci, a provedba je započela 30.06. 2022.

Cilj projekta je jačanje kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva koje djeluju u ruralnim područjima s naglaskom na zadovoljavanje lokalnih potreba u kriznim situacijama.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV, PROGRAM I PRIJAVNICA 231 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.