Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Održano predstavljanje rada Udruge u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2024.

Udruga „Žena" Drniš održala je predstavljanje rada Udruge u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2024. na adresi Udruge, Kralja Zvonimira 10 Drniš, dana 8. lipnja 2024. u vremenu od 11:00 do 13:00.

Posjetitelje je interesirao način rada Udruge, usluge koje mogu dobiti i aktivnosti u koje se mogu uključiti. Posjetili su naše prostorije, a djelatnice Udruge su pokazale tehnologiju s kojom se moglo praktično upoznati, steći nova znanja, poznanstva, druženje i korisno iskoristiti slobodno vrijeme.

Neki su ugodno iznenađeni mogućnostima koje im pruža rad Udruge i svakako se žele uključiti u naredne aktivnosti.

Hvala svima na posjeti!
Udruga „Žena“

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.