Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Održana završna konferencija projekta "Bolje sutra - danas uključeni, sutra uspješni"

Dana 20.04.2021. održana je Završna online konferencija za projekt "Bolje sutra - danas uključeni, sutra uspješni", UP.02.1.1.06.0094.

Cilj konferencije bio je predstavljanje rezultata projekta koji se provodio od 21.10.2019. do 21.04.2021. godine. Tijekom provedbe projekta kroz aktivnosti osposobljeno je 6 osoba za poslove Turističkog animatora i 14 osoba za poslove Suradnika u pripremi i provedbi Eu projekata.

Također održane su radionice za jačanje mekih i transverzalnih vještina na kojima je sudjelovalo 10 osoba korisnika zajamčene minimalne pomoći te radionice Jačanja kapaciteta stručnjaka koji rade s marginaliziranim skupinama na kojima je sudjelovalo ukupno 18 osoba.

Detaljne informacije o provedbi i rezultatima projekta nalaze se u prezentaciji u prilogu.

Nastavi čitati

Poziv na Završnu konferenciju projekta "Bolje sutra - danas uključeni, sutra uspješni"

Pozivamo vas na Završnu konferenciju projekta "Bolje sutra - danas uključeni, sutra uspješni" koja će se održati ONLINE 20. travnja 2021. godine na platformi ZOOM s početkom u 11:00 sati.

Cilj završne konferencije je predstavljanje rezultata projekta kojeg provodi udruga „Žena“ iz Drniša u partnerstvu s Javnom ustanovom NP Kornati.

Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, OP učinkoviti ljudski potencijali u iznosu od 780.913,83 kune. Posredničko tijelo razine I. je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Posredničko tijelo razine II je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije. Projekt je trajao 18 mjeseci, a provedba je započela 21.10.2019.

Link za pristup završnoj konferenciji: POVEZNICA

Meeting ID: 718 1749 2465
Passcode: D0AE6s

Matea Lovrić
Voditeljica projekta

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV I PROGRAM 208 KB PDF

Održane radionice jačanja kapaciteta stručnjaka, u okviru projekta "Bolje sutra - danas uključeni, sutra uspješni"

Udruga "Žena" u okviru projekta "Bolje sutra - danas uključeni, sutra uspješni" organizirala je radionice jačanja kapaciteta stručnjaka koji rade s nezaposlenim osobama pripadnicima marginaliziranih skupina. Radionice se se održale od 15.03.2021. do 19.03.2021. godine u prostorijama JU Np Krka u Drnišu.

Na radionicama su sudjelovali zaposlenici i volonteri ustanova i organizacija civilnog društva s područja Šibensko-kninske županije.

Cilj radionice je bio osnažiti kapaciteta stručnjaka koji rade s nezaposlenim osobama, pripadnicima marginaliziranih skupina kako bi se poticalo njihovo zapošljavanje i socijalno uključivanje. Tijekom 5 dana sudionici su kroz praktične primjere i vježbe naučili kako pristupiti odraslim osobama te kako ih motivirati pri traženju posla i socijalnom uključivanju.

Nastavi čitati

Radionice jačanja kapaciteta stručnjaka

Udruga „Žena“ u okviru projekta „Bolje sutra - danas uključeni, sutra uspješni“ organizira radionice jačanja kapaciteta stručnjaka koji rade s nezaposlenim osobama pripadnicima marginaliziranih skupina.

Radionice će se održati od 15.03.2021. do 19.03.2021. godine u prostorijama JU Np Krka u Drnišu.

Više informacija o radionicama, programu radionica i prijavi nalazi se u privitku.

Nastavi čitati

Poziv nezaposlenima na osposobljavanje za suradnika u pripremi i provedbi EU projekata

Udruga Žena u sklopu projekta "Bolje sutra-danas uključeni, sutra uspješni", UP.02.1.1.06.0094, provodi osposobljavanje za Suradnika u pripremi i provedbi EU projekata. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, u okviru poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina".

Ciljna skupina:

1. mlade dugotrajno nezaposlene osobe do 29 godina starosti uz uvjet da su 6 mjeseci nezaposleni;

2. osobe starije od 30 godina starosti uz uvjet da su 12 mjeseci nezaposleni;

Naziv programa: Program osposobljavanja za poslove suradnik u pripremi i provedbi EU projekata.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Napomena: Program je verificiran od strane Ministarstva te se upisuje u radnu knjižicu.

Više informacija dostupno je u priloženom dokumentu.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV NEZAPOSLENIMA 190 KB PDF

Poziv nezaposlenima na osposobljavanje za suradnika u organizaciji usluga u turizmu za specifične ciljne skupine

Udruga Žena u sklopu projekta "Bolje sutra-danas uključeni, sutra uspješni", UP.02.1.1.06.0094, provodi osposobljavanje za Suradnika u organizaciji usluga u turizmu za specifične ciljne skupine. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, u okviru poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina".

Ciljna skupina:

1. mlade dugotrajno nezaposlene osobe do 29 godina starosti uz uvjet da su 6 mjeseci nezaposleni;

2. osobe starije od 30 godina starosti uz uvjet da su 12 mjeseci nezaposleni;

Naziv programa: Program osposobljavanja za poslove suradnika u organizaciji usluga u turizmu za specifične ciljne skupine.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Napomena: Program je verificiran od strane Ministarstva te se upisuje u radnu knjižicu. Troškove liječničkog pregleda snosi učilište koje provodi osposobljavanje.

Više informacija dostupno je u priloženom dokumentu.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV NEZAPOSLENIMA 219 KB PDF

Održane radionice mekih i transverzalnih vještina

Udruga "Žena" iz Drniša uspješno je provela radionice Mekih i transverzalnih vještina za korisnike zajamčene minimalne naknade s područja Šibensko-kninske županije, a sve u okviru projekta "Bolje sutra-danas uključeni, sutra uspješni". Radionice su održane u prostorijama udruge "Žena" od 31.08.2020.-04.09.2020. godine pridržavajući se epidemioloških uputa od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Na radionicama je sudjelovalo ukupno 10 korisnika zajamčene minimalne naknade.

Cilj radionica je poboljšavanje znanja i vještina korisnika zajamčene minimalne naknade te njihovo uključivanje na tržište rada. Polaznici su na radionicama naučili osnove komunikacijskih vještina, načine prezentacije, pisanje životopisa i motivacijskog pisma. Također su upoznati sa mogućnostima zapošljavanja i samozapošljavanja te su im izrađeni individualni planovi zaposlenja.

Nastavi čitati

Poziv nezaposlenim korisnicima zajamčene minimalne naknade na radionice za unaprjeđenje mekih i transverzalnih vještina

Udruga Žena u okviru projekta "Bolje sutra-danas uključeni, sutra uspješni" organizira radionice za unaprjeđenje mekih i transverzalnih vještina za korisnike zajamčene minimalne naknade.

Radionice će se održati u prostorijama Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš od 31.08. do 04.09.2020. godine u trajanju od 10:00 – 14:00 sati.

Pozivamo korisnike zajamčene minimalne naknade da se prijave za sudjelovanje na radionicama kako bi iskoristili mogućnost stjecanja novih znanja i vještina.

Za dodatne informacije i prijavu javiti se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Nastavi čitati

  • 1
  • 2

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.