Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Platforma za online učenje "Educate me" u funkciji

Obavještavamo sve naše korisnike i korisnice da je platforma za online učenje koja je razvijena u okviru projekta "Digital Education for All - Development of Technology Enhanced Learning for Unemployed Persons" / "Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba" stavljena u funkciju te vas ovim putem pozivamo da se uključite u neku od online edukacija koje nudimo (Komunikacijske vještine, Aktivno slušanje, Kako tražiti posao putem Interneta, Vještine potrebne na tržištu rada, Osnove engleskog jezika, Osnove informatike, Projektno razmišljanje, Razvoj i provedba izvaninstitucionalnih socijalnih usluga, e-Građanin te Kibernetička sigurnost). Tečajevi su dostupni na hrvatskom i na engleskom jeziku kao i na slovenskom, češkom i poljskom jeziku.

Prije odabira tečaja, platforma vam pomaže u odabiru kroz inicijalni test koji vam omogućuje uvid u vaše postojeće znanje uz preporuku koja područja biste trebali poboljšati. Također vam nudimo online praksu za svaki tečaj (u jednoj od sudjelujućih zemalja u projektu). Naravno, na kraju tečaja dobijate i certifikat o završenom tečaju.

Ono što vam još nudimo je i prijedlog poslova kroz ispunjavanje upitnika temeljenog na Hollandovom modelu izbora zanimanja. Hollandov model izbora zanimanja je teorija osobnosti koja se usredotočuje na to kako osoba pristupa odabiru svoje karijere i zanimanja. Razvrstava ljude prema njihovoj prikladnosti za šest različitih kategorija zanimanja. Tih šest kategorija zanimanja čine akronim RIASEC, po kojem je teorija također poznata. John L. Holland razvio je ovu teoriju tijekom svoje karijere, počevši u 1950-ima. Ova tipologija postala je dominantna u području savjetovanja o karijeri i uključena je u većinu popularnih testiranja koja se koriste u tom području.

Platformu možete pronaći na poveznici ovdje: www.educate-me.eu

Želimo vam puno sreće u polaganju tečajeva!

Održana hibridna konferencija u okviru projekta "Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba"

U okviru projekta "Digital Education for All - Development of Technology Enhanced Learning for Unemployed Persons" / "Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba" održana je hibridna konferencija u cilju diseminacije odnosno demonstracije projektnih rezultata ciljanoj skupini projekta odnosno sveukupnoj javnosti.

Konferencija je održana 23. i 24.10.2023. u Kninu. Osim u Hrvatskoj, konferencije su održane i u Slovenskoj Bistrici, Olomoucu te Krakowu, gradovima iz kojih dolaze partnerske organizacije ("ŽENA" iz Hrvatske, Eurokreator iz Poljske, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Šibenik – CISOK iz Hrvatske, Palacky University Olomouc iz Republike Češke, Ljudska univerza Slovenska Bistrica iz Slovenije).

Nastavi čitati

Poziv na hibridnu konferenciju Udruge "ŽENA" u sklopu projekta Erasmus+ "Digitalna edukacija za sve - Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba"

Hibridna konferencija Udruge "ŽENA" će se održati 23. i 24. listopada u prostorijama Poduzetničkog centra Knin.

Konferenciju također možete pratiti online:

Radujemo se Vašem dolasku!

Poziv na hibridnu konferenciju u sklopu projekta Erasmus+ "Digitalna edukacija za sve - Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba"

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na hibridnu konferenciju Udruge "ŽENA" Drniš u sklopu projekta Erasmus+ "Digitalna edukacija za sve - Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba" koja će se održati u periodu od 23. do 24. listopada 2023. godine u dvorani Poduzetničkog centra Knin, Sinjska ulica 12.

S obzirom da je ova konferencija hibridnog tipa, sudjelovati je moguće uživo ili putem Zoom-a odnosno YouTube kanala udruge "ŽENA".

Zoom poveznica: https://zoom.us/j/93448899927

Molimo Vas da svoje sudjelovanje u hibridnoj konferenciji potvrdite ispunjavanjem sljedeće prijavnice, najkasnije do 20. listopada 2023. godine: https://forms.gle/Gi4R7PCFA61ZeMTaA

Za više informacija o samome projektu, događaju kao i dnevnom redu konferencije, molimo Vas da obratite pozornost na dokument u privitku.

Ovim putem Vam se unaprijed zahvaljujemo na Vašem interesu, te se nadamo da ćemo Vas imati prilike ugostiti u što većem broju!

Leo Perčin
Voditelj projekta

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV I PROGRAM 215 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.