Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

  • Naslovna
  • Projekti
  • Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba

Poziv na hibridnu konferenciju u sklopu projekta Erasmus+ "Digitalna edukacija za sve - Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba"

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na hibridnu konferenciju Udruge "ŽENA" Drniš u sklopu projekta Erasmus+ "Digitalna edukacija za sve - Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba" koja će se održati u periodu od 23. do 24. listopada 2023. godine u dvorani Poduzetničkog centra Knin, Sinjska ulica 12.

S obzirom da je ova konferencija hibridnog tipa, sudjelovati je moguće uživo ili putem Zoom-a odnosno YouTube kanala udruge "ŽENA".

Zoom poveznica: https://zoom.us/j/93448899927

Molimo Vas da svoje sudjelovanje u hibridnoj konferenciji potvrdite ispunjavanjem sljedeće prijavnice, najkasnije do 20. listopada 2023. godine: https://forms.gle/Gi4R7PCFA61ZeMTaA

Za više informacija o samome projektu, događaju kao i dnevnom redu konferencije, molimo Vas da obratite pozornost na dokument u privitku.

Ovim putem Vam se unaprijed zahvaljujemo na Vašem interesu, te se nadamo da ćemo Vas imati prilike ugostiti u što većem broju!

Leo Perčin
Voditelj projekta

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV I PROGRAM 215 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.