Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

  • Naslovna
  • Projekti
  • Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba

U Drnišu održan transnacionalni sastanak u okviru projekta "Digitalna edukacija za sve - Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba"

12. i 13. rujna 2023. godine održan je peti, ujedno i posljednji, transnacionalni sastanak partnera u sklopu projekta Erasmus+ "Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba".

Domaćin sastanka bila je Udruga "ŽENA", a sastanak je održan u prostorijama Udruge u gradu Drnišu, Republika Hrvatska. Sastanku su prisustvovali svi partneri i eksperti involvirani u rad na projektnim rezultatima, kako uživo u prostorijama udruge, tako i online putem aplikacije Zoom.

Glavna svrha sastanka bila je kontrola napretka izrade projektnih rezultata odnosno rasprava o daljnjim naporima koji su potrebni kako bi se projekt uspješno priveo završetku. Tokom radnog sastanka predstavljena su nova idejna rješenja implementirana u platformu za online edukaciju koja se razvija u sklopu projektnog rezultata 1. Prikazan je implementirani sustav virtualne prakse koja će po mišljenjima partnera donijeti značajnu dodatnu vrijednost budućim polaznicima platforme. Ujedno, na sastanku su stvoreni dogovori vezani uz organizaciju hibridnih konferencija koje će se održavati u mjesecu listopadu te će iste biti u svrsi diseminacije projektnih rezultata i upoznavanja ciljane skupine s mogućnostima i načinom uporabe platforme za online edukaciju.

Projekt je financiran uz pomoć Agencije za mobilnost i programe EU iz fonda Erasmus+ Europske Unije, provodi se u trajanju od 24 mjeseca, a ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 142.406,00 eura.

U nastavku pogledajte kako je izgledalo radno druženje partnera u Drnišu!

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.