Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Javni poziv za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme (33 mjeseca) za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta "Sretnija starost 4", SF.3.4.11.01.0171 – radnik/ica za pružanje usluge potpore starijim osobama i osobama s invaliditetom

U prilogu se nalazi Obrazac za prijavu te Javni poziv, za više informacija preuzmite dokumente ili nas posjetite u prostorijama Udruge "Žena", Kralja Zvonimira 10, 22320 Drniš, svakim radnim danom od 09:00 do 13:00 sati.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. JAVNI POZIV 463 KB PDF
2. OBRAZAC ZA PRIJAVU 407 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.