Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

U okviru projekta "STEM - S Tehnologijom i Edukacijom Možemo sve" otvorene tri ILAB učinice za primjenu STEM-a

Dana 05.07.2022. otvorene su tri LAB učionice za primjenu STEM-a (Drniš, Osijek, Knin). Također je izvršeno predstavljanje sadržaja LAB učionica te je osmišljen program koji je omogućio upoznavanje korisnika partnerskih udruga (Udruga "Žena" u Drnišu, Udruga hrvatskih ratnih veteran ŠKŽ Kninska bojna u Kninu i Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Osijek u Osijeku) s aktivnostima u kojima se primjenjuje STEM.

Više o atmosferi tijekom predstavljanja aktivnosti u Drnišu možete vidjet na priloženim fotografijama.

Aktivnost je provedena u okviru projekta "STEM - S Tehnologijom i Edukacijom Možemo sve" Projekt ukupne vrijednosti 1.705.956,42 HRK sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.450.062,96 HRK te Republika Hrvatska u iznosu 255.893,46 HRK. Planirano trajanje projekta je 24 mjeseca, a provedba je započela 06.07.2021.

Cilj projekta: Jačanje kapaciteta udruga za primjenu STEM-a u svakodnevnim aktivnostima u radu s ciljnim skupinama kroz partnerstvo s visokim učilištem.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.