Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Poziv na predstavljanje LAB učionice za primjenu STEM-a

Pozivamo vas na predstavljanje LAB učionice za primjenu STEM-a u sklopu projekta „S Tehnologijom i Edukacijom Možemo Sve“ koja će se održati 05.07.2022. s početkom u 12:00 sati u prostorijama udruge „Žena“, Kralja Zvonimira 10., Drniš. Cilj otvaranja LAB učionice je popularizacija STEM-a u radu organizacija civilnog društva.

U okviru ovoga projekta otvaramo 3 LAB učionice, u sklopu udruge „Žena“ u Drnišu, u sklopu udruge Kninska bojna u Kninu i u sklopu udruge Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Osijek u Osijeku.

Ukupna vrijednost projekta je 1.705.956,42 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u iznosu od 1.450.062,96 kuna te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 255.893,46 kuna koji je ujedno i Posredničko tijelo razine I. Posredničko tijelo razine II je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Planirano trajanje projekta je 24 mjeseca, a provedba je započela 06.07.2021.

Cilj projekta je jačanje kapaciteta udruga za primjenu STEM-a u svakodnevnim aktivnostima u radu s ciljnim skupinama kroz partnerstvo s visokim učilištem. Cilj ćemo postići kroz organiziranje treninga za trenere i studijskog putovanja, opremanje 3 LAB učionice, organiziranje višednevnih radionica za krajnje korisnike te jednodnevnih događanja.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV I PROGRAM 225 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.