Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Poziv na završnu konferenciju projekta „PONOS – Podrška Održivoj Neformalnoj Obiteljskoj Skrbi“

Udruga „ŽENA“ organizira završnu konferenciju projekta „PONOS – Podrška Održivoj Neformalnoj Obiteljskoj Skrbi“ koja će se održati 12.09.2022. u prostorijama Hotela „Jadran“ u Šibeniku s početkom u 10 sati. Projekt se provodio u okviru natječaja „Širenje mreže socijalnih usluga – faza i“ u razdoblju od 24 mjeseca s početkom 17.09.2021.

Cilj projekta je bio unaprijediti socijalnu uključenost 40 starih dementnih osoba i minimalno 40 članova njihovih obitelji kroz razvoj inovativnih socijalnih usluga, organiziranje javne kampanje u cilju senzibiliziranja javnosti te kroz edukaciju 20 stručnjaka za rad s dementnim osobama. Kroz projekt smo obuhvatili 50 obitelji s oboljelima od Alzhaimera i demencija te 40 stručnjaka/inja koji rade s oboljelima od Alzhaimera i demencija. Partneri na projektu su bili HZZ, Područni ured Šibenik te Šibensko – kninska županija.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV, PROGRAM I PRIJAVNICA 228 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.