Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Održane dvije radionice za članove obitelji koje skrbe o osobama s demencijom i Alzheimerom u okviru projekta "PONOS - Podrška Održivoj Neformalnoj Obiteljskoj Skrbi"

U okviru projekta "PONOS - Podrška Održivoj Neformalnoj Obiteljskoj Skrbi" 27.04.2022. i 28.04.2022. održane su radionice za članove obitelji koje skrbe o osobama s demencijom i Alzheimerom. Psihološka podrška pod nazivom „Praktični savjeti za njegu osoba oboljelih od demencije” i medicinska podrška pod nazivom „Primjeri skrbi o dementnim osobama.“.

Sljedeće radionice predviđene su za 17. i 18.05.2022. s početkom u 16 h, ukoliko dođe do izmjene datuma bit ćete na vrijeme obavješteni.

Cilj radionice: Upoznati sudionike sa problemima koji se javljaju kod dementnih osoba, na koji način pristupiti u takvim situacijama, kako pomoći oboljelom i članovima obitelji.

Ukoliko želite podršku naših stručnjakinja možete nazvati na mobitel:

  • Ana Lucić, mag. psych.: 099 537 9429
  • Jelena Šego, dipl. med. techn.: 099/537-9428
DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. PRAVNI ASPEKTI, PREHRANA I TJELOVJEŽBA ZA OSOBE OBOLJELE OD DEMENCIJE 1.3 MB PDF
2. SOCIJALNA, MEDICINSKA I FINANCIJSKA PRAVA ZA OSOBE OBOLJELE OD DEMENCIJE 626 KB PDF

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.