Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Održana debata na temu "Treba li u škole uvesti školske uniforme" u okviru projekta "Dodajmo životnu radost godinama"

Sukladno planu i programu rada za mjesec ožujak 2023. godine, po Projektu ''Dodajmo životnu radost godinama'', međugeneracijska suradnja, dana 28. ožujka u prostorijama Osnovne škole Domovinske zahvalnosti u Kninu,  održana je debata u kojoj su sudjelovale ekipa Udruge umirovljenika Grada Knina i  ekipa učenika Osnovne škole. Debata se vodila u vremenu od 13,30 do 15,00  sati na temu ''Treba li u škole uvesti školske uniforme''. 

Tim učenika zastupao je tezu da školske uniforme treba uvesti u školske ustanove, dok su umirovljenici imali suprotan stav, tj. branili svoju tezu da nam školske uniforme u školama nisu potrebne.

Braneći svoju tezu, odnosno svoj stav, i jedna i druga ekipa iznosile su  argumente u prilog svojim tvrdnjama, a u raspravu su se uključili i prisutni gosti kako iz reda učenika tako i umirovljenici.

Po završetku debate svi sudionici i gosti složili su se da je ista uspješno provedena i da slične aktivnosti i po drugim temama treba prakticirati.  Moderator debate bila  je knjižničarka u OŠ Marijana Blažević, a istoj je nazočila  i pedagog/ica Ivana Vidović.

Mišljenja koja je ekipa u ovoj debati uspješnija bila su podijeljena, tako da je koordinator u Projektu Mato Milanović, debatu proglasio neodlučnom.

Tijekom trajanja debate je bilo nazočno ukupno 26 osoba, većim dijelom učenika.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.