Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Održana debata na temu "Uloge interneta u učenju i obrazovanju" u okviru projekta "Dodajmo životnu radost godinama"

U skladu sa utvrđenim planom rada za mjesec studeni 2022. godine, po projektu ''Dodajmo životnu radost godinama'', dana 30. studenog u prostorijama Osnovne škole ''Domovinske zahvalnosti'', održana je debata u kojoj je sudjelovala ekipa Udruge umirovljenika Grada Knina i ekipa učenika Osnovne škole.

Ekipa učenika je zastupala afirmativnu tezu: ''Internet nam pruža više dobrih nego loših stvari'', dok su umirovljenici ukazivali na mnogo ''loših'' stvari koje Internet ostavlja na djecu i na učenje.

Moderator današnje debate bila je pedagoginja OŠ Ivana Vidović. Debati je nazočila i Darija Jeger iz Hrvatskog debatnog društva, kao i novinarka Hrvatskog radija Knin. Učesnike i goste na početku je pozdravio Mato Milanović, koordinator na projektu zadužen za međugeneracijsku suradnju.

Debati je nazočilo ukupno 35 osoba (umirovljenika, učenika i gostiju).

Argumenti i jednog i drugog tima bili su ''jaki'' i utemeljeni u praksi tako da je bilo teško donijeti konačan sud tko je u debati ''pobijedio'', a svi sudionici su po završetku nagrađeni pljeskom.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.