Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Organizirani Dani otvorenih vrata u okviru projekta "Dodajmo životnu radost godinama"

U razdoblju od 03.10. do 11.10.2022. udruga "ŽENA" je u partnerstvu s udrugom umirovljenika grada Knina organizirala Dane otvorenih vrata. Aktivnosti su se organizirale u prostorijama udruga u Drnišu i Kninu, a događanja je posjetilo oko 100 posjetitelja (umirovljenici, ali i ostali građani).

Tijekom Dana otvorenih vrata organizirane su izložbe radova umirovljenika/ica, nastup Zbora umirovljenika iz Knina u Drnišu, dane zdravlja kada su mjereni tlak i šećer u krvi, organizirana je radionica informatike za seniore, a organiziran je igrokaz "Tko je Lujo Marun" te je prikazan film "Kako je Lujo Marun spasio TVRĐAVU" u suradnji s udrugom "Čarobni svijet". Cilj ove manifestacije je podizanje svijesti javnosti o važnosti aktivnog starenja i socijalne uključenosti umirovljenika.

Dani otvorenih vrata se organiziraju u okviru projekta „Dodajmo životnu radost godinama“ ukupne vrijednosti 1.953.378.01 HRK koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.660.371,31 HRK te Republika Hrvatska u iznosu 293.006,70 HRK. Cilj projekta je jačanje kapaciteta udruga koje na području ŠKŽ organiziraju aktivnosti slobodnog vremena za umirovljenike kroz razvoj programa socijalnog uključivanja umirovljenika (njih 300).

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.