Udruga Žena, Postolarska 3, Drniš tel: 022 886 388, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • 1

  • Naslovna
  • Projekti
  • Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba

Održan drugi transnacionalni sastanak u okviru projekta "Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba“

Transnacionalni sastanak Olomouc, Češka, 19. – 20.05.2022.

Dana 19. i 20.05.2022. godine održan je drugi transnacionalni sastanak u okviru projekta “Digital Education for All - Development of Technology Enhanced Learning for Unemployed Persons“ / “Digitalna edukacija za sve – Razvoj tehnologija u cilju poboljšanja učenja nezaposlenih osoba“.

Projekt se provodi 18 mjeseci, a financiran je iz Erasmus+ programa u iznosu od 142.406,00 EUR.

Cilj projekta je uključiti dugotrajno nezaposlene osobe (s naglaskom na žene) u procese online edukacija i/ili hibridne nastave kroz razvoj inovativnog digitalnog alata koji će im omogućiti stjecanje kompetencija potrebnih na tržištu rada. 

Sadržaj sastanka je bio definirati sadržaj i rokove za izradu programa edukacije za nezaposlene, testova I platforme kao i definiranje datuma održavanja sljedećeg sastanka i datuma mobilnosti u cilju testiranja platforme.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici 4 partnerske organizacije (Palacky University Olomouc iz Češke republike koji je bio i domaćin sastanka), “ŽENA“ iz Hrvatske, Eurokreator iz Poljske, Ljudska univerza Slovenska Bistrica iz Slovenije). Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Šibenik – CISOK iz Hrvatske je na sastanku sudjelovao online.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Udruge "Žena".

OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "SRETNIJA STAROST" ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU "KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE ŽENA 45+"

Kontakt: Milena Perčin, predsjednica udruge ♦ Adresa: Postolarska 3, 22320 Drniš ♦ Tel: +385 22 887 944 ♦ E-mail: zena1@zena-drnis.hr; zena2@zena-drnis.hr; m.percin@zena-drnis.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.